Om Lackcenter i Alingsås AB

Så började det

Lackcenter AB startades av Henrik Kündig 1998 och har sedan dess drivits av densamme och vuxit väsentligt. Företaget har flera kunniga medarbetare som välkomnar dig.

Här är vi

Du hittar oss på Sävelunds industriområde i ljusa och moderna lokaler. Vi satsar stort på att hålla en mycket hög nivå i våra lokaler, detta för att garantera en bra arbetsmiljö får våra anställda och på så vis säkerhetställa ett lyckat slutresultat.

Vad vi gör

Vårt arbetsområde innefattar såväl företag som privatpersoner och vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag för smidig hantering av lackskador.

Vi är medlem i MRF & Bilplastteknik vilket gör oss till en auktoriserad lackeringsfirma.

Den senaste tekniken

Vi har valt att satsa stort på att alltid ligga i framkant vad gäller lackteknik och utrustning. Detta gör oss idag till en ledande lackeringsfirma med mycket avancerad utrustning.

Vi är mycket stolta över vår fotospectrometer, med vilken vi kan matcha din lack med ett fullgott resultat.

Auktoriserad skadeverkstad

Tack vare vår erfarenhet och vårt kunnande har vi blivit en auktoriserad och certifierad skadeverkstad dit alla försäkringsbolag kan vända sig. Vi har även ett väl inarbetat samarbete med de olika bolagen och även med ett stort antal verkstäder här i Alingsås med närområde.

Detta gör att du inte behöver bekymra dig om hur du ska gå tillväga, utan antingen så hjälper vi eller ditt försäkringsbolag dig.

Gediget kunnande medarbetare

Vi är stolta över att kalla oss hantverkare. Vi är också stolta över vad vi kan och vad vi gör. Vi är inte nöjda förrän vi kan lämna ifrån oss lackobjektet med bästa resultat. På så vis vet vi att även du kommer bli en nöjd kund när du lämnar våra lokaler.